De partners

De Pass Cultuur Marolles is gratis en geeft je toegang tot kortingen bij de onderstaande partnerstructuren.

Art et marges museum

Het Art et marges museum is gewijd aan Art brut of outsiderkunst, een autodidactische kunstvorm geboren in de marge van het gevestigde kunstcircuit. Kom oog in oog te staan met krachtige werken die de grenzen van kunst en de definitie ervan in vraag stellen. Hoogstraat 314 - www.artetmarges.be 2€ in plaats van 4€

Les Brigittines

Les Brigittines is het centrum voor hedendaagse bewegingskunst van de de Stad Brussel. De instelling is gelegen in het hart van de Marollenwijk en beoogt Belgische en internationale hedendaagse choreografieën onder de aandacht te brengen en de bewegingspraktijk meer bekendheid te geven. 

Petite rue des Brigittines – www.brigittines.be
10€ in plaats van 14€ 

Cultureel Centrum Bruegel

Het cultureel centrum Bruegel biedt een gastvrije en levendige ambiance dat zich ten doel stelt ontmoetingen tussen de bewoners van de Marollen aan te moedigen en deelname aan cultuur te bevorderen..

Rue des Renards 1F – www.ccbruegel.be
6€ in plaats van 12€

Espace Magh  

Theater, muziek, tentoonstellingen, film, dans, literaire ontmoetingen, workshops, cursussen... We bieden een multidisciplinair hedendaags programma, dat openstaat voor iedereen. Doel is het promoten van de culturen van het Middelandse Zeebekken, met bijzondere aandacht voor minderheidsculturen, door te luisteren naar artiesten met allochtone achtergrond!

Priemstraat 17 www.espacemagh.be
4 korting op de volledige prijs exclusief vertoningen

Musée Juif de Belgique

Door middel van tentoonstellingen die kunst en geschiedenis combineren, biedt het Joods Museum van België het publiek de kans om de diversiteit van de Joodse culturen uit heden en verleden te ontdekken. Dankzij een gedurfd cultureel programma fungeert het als een belangrijke bemiddelaar, die de waarden van openheid en inclusie uitdraagt.

Rue des Minimes 21 – www.mjb-jmb.org
7€ in plaats van 10€

Théâtre Les Tanneurs

Het Théâtre Les Tanneurs neemt je met theater- en dansvoorstellingen mee op een reis vol verhalen en avonturen. Er worden ook workshops en rondleidingen door het theater georganiseerd om je het plezier van artistieke creatie te laten ontdekken. Kom eens kennis maken, je bent hier welkom.

Rue des Tanneurs 75-77 – www.lestanneurs.be
10€ au lieu de 18€ 

Kom en doe met ons mee!

Vraag je pas online aan en profiteer van kortingen bij partnerlocaties.